Retourneren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met wat je hebt besteld, is retourneren geen enkel probleem. Het is zelfs mogelijk om producten binnen 14 dagen na de aankoopdatum te retourneren zonder opgaaf van redenen. Dit is wel aan een aantal voorwaarden verbonden:

  1. Het wordt erg gewaardeerd als je z.s.m. even contact met ons op neemt via info@knutselgeluk.nl zodat ik weet dat er een pakketje terug komt en alvast voorbereidingen kan treffen.
  2. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling het pakketje terug. 
  3. Vul het Retourformulier (let op, opent in een nieuw venster) in en stop het in het pakketje, zodat er sneller geld terug gestort kan worden.(let er op dat het goed verpakt is om schade te voorkomen)
  4. Het product moet "als nieuw" zijn, dat wil zeggen compleet en onbeschadigd, in de originele, onbeschadigde verpakking.
  5. De kosten van het retourzenden komen helaas wel voor jouw eigen rekening.   

Deze bedenktijd is niet van toepassing op producten die speciaal voor jou gemaakt of besteld zijn.

Als aan de voorwaarden is voldaan, krijg je zo snel mogelijk en in elk geval binnen 30 dagen na ontvangst van het product door Knutselgeluk het aankoopbedrag terug op je rekening gestort. In dat geval zal Knutselgeluk je dat zo snel mogelijk laten weten.

Als niet aan de voorwaarden is voldaan, behoudt Knutselgeluk zich het recht voor om de herroeping te weigeren en/of om eventueel extra kosten in rekening te brengen; ook dit laat ik je natuurlijk weten. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer het product of de verpakking beschadigt door Knutselgeluk wordt ontvangen. 

Let op: het risico van verzending is altijd voor de koper. Alle artikelen worden door Knutselgeluk met de grootst mogelijke zorg ingepakt. Het is aan te raden het product op precies dezelfde wijze terug te sturen. Raadpleeg eventueel postNL hoe het beste te verpakken.

 

Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Knutselgeluk

Ouverturestraat 98

2553 VS  Den Haag

 

Klachten

In alle gevallen probeert Knutselgeluk eventuele klachten zo snel mogelijk en in overleg op te lossen. Neem daarom na vaststelling van een klacht direct contact op via info@knutselgeluk.nl. Uiteraard doet knutselgeluk er alles aan om iedereen tevreden te stellen, maar als de afhandeling van de klacht niet naar wens is gegaan of je wilt meer informatie over je rechten als consument, ga dan naar ConsuWijzer.nl voor meer informatie. 

 

Op alle leveringen zijn de algemene voorwaarden van Knutselgeluk van toepassing.

© 2015 - 2023 Knutselgeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel