Afhalen

Wil je liever je bestelling afhalen? Kies dan tijdens het bestellen de optie "Afhalen" zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Betaal je bestelling en stuur een mailtje naar info@knutselgeluk.nl met als onderwerp afhalen + ordernummer en wanneer je het wenst af te halen. Nadat het bedrag op de rekening staat van Knutselgeluk en ik het gewenste tijdstip akkoord heb bevonden (wordt bevestigd per mail) is de bestelling op te halen op het volgende adres;

Ouverturestraat 98, 2553 VS te Den Haag 

 

Verzending en verzendkosten Nederland

Knutselgeluk maakt gebruik van My Parcel voor verzending van uw bestelling en rekent vaste verzendkosten hiervoor, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dus geen nare verrassingen wanneer je afrekent bij de kassa, maar gewoon een vast bedrag ad € 7,50 welke direct te zien is in de winkelwagen zodra je er iets in plaatst.

Bestellingen vanaf € 100,-  worden bovendien gratis verzonden.

Je krijgt de bestelling gemiddeld binnen 2 werkdagen al in huis (mits alles voorradig is en de postbode volgens afspraak werkt).

 

Verpakking

Als bedrijf wenst Knutselgeluk ook zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Zo worden verzenddozen en overig materiaal (zoals vulling, zakjes e.d.) zo veel mogelijk opnieuw gebruikt. Misschien ontvang je dus jouw bestelling ook in een 2e hands doos met gerecycleerd vul-materiaal.

 

Knutselgeluk is afhankelijk van derden voor de verzending en is niet aansprakelijk als er vertraging optreed in hun proces. Op alle leveringen door Knutselgeluk zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

© 2015 - 2023 Knutselgeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel