Het idee achter knutselgeluk in een notendop

Knutselgeluk staat voor zo milieuvriendelijk mogelijk je eigen creaties maken (zowel kinderen als volwassenen). De mens ontspant en wordt vrolijk van het even "freubelen"...even niet bezig zijn met wat moet, maar juist de fantasie de vrije loop laten en kijken waar je belandt. Of juist doelgericht iets maken wat je altijd al graag wilde hebben. Dat is genieten en dat wil ik met iedereen delen via deze website. 

 

De personen achter de schermenPortret van Sabine geschilderd door C. Leerentveld

Ik (Sabine Leerentveld) ben trotse moeder van 2 jonge kinderen en getrouwd met een horecaman (die onlangs ook voor zichzelf is begonnen). De eerste jaren van mijn carrière heb ik in de verzekeringswereld gewerkt en de laatste jaren als planner in de thuiszorg. Na de zoveelste reorganisatie meegemaakt te hebben en weer zonder werk ben komen te zitten, besloot ik eindelijk iets te gaan doen waar ik al jaren van droom... een eigen zaak. Mijn eigen ding kunnen doen waarbij ik tijd en aandacht houd voor mijn kinderen en iets goeds aan de wereld mee kan geven. Ik houd ervan om dingen te creëren...vaak uit frustratie omdat er iets niet is zoals ik het wil hebben, maar ook voor ontspanning met en zonder kinderen zoals schilderen/tekenen, naaien noem het maar op. Gewoon even iets doen waar je jouw ei in kwijt kunt. Heerlijk! En dat is iets wat ik anderen mee wil geven; dat heerlijke gevoel van vrijheid, creativiteit en geluk!

Schets logo knutselgelukMijn dochter (toen 8 jaar oud) was dolenthousiast toen ik mijn idee op tafel legde voor een webwinkel met knutselspulletjes. Ze is ook ontzettend trots op de naam Knutselgeluk en het logo die we samen hebben uitgekozen. We hebben gekozen voor het klavertje 4 als logo met de 3 primaire kleuren en de kleur groen voor het 4e blaadje als referentie naar het milieuvriendelijke aspect.

Ik ben dan weliswaar de "zelfstandige zonder personeel", maar ik zou nergens zijn als ik niet mijn man achter me zou hebben staan en vooral mijn kinderen die mijn ideeën en de materialen maar al te graag testen...wanneer zij er zin in hebben uiteraard, want zo zijn kinderen :)

 

Het bedrijf

Als bedrijf wenst Knutselgeluk ook zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Zo wordt er gebruik gemaakt van groene stroom en worden verzenddozen en overig materiaal (zoals vulling, zakjes, cadeauversiering e.d.) zo veel mogelijk opnieuw gebruikt. U krijgt dus misschien uw bestelling ook in een 2e hands doos. Ook wordt er gebruikt gemaakt van duurzame spullen (nietloze nietmachine, fsc-keurmerk en/of houtvrij papier e.d.) en wordt er dubbelzijdig geprint en afval gescheiden. Op deze manier probeer ik op zoveel mogelijk vlakken de natuur zo min mogelijk te belasten, zodat ook latere generaties kunnen genieten van al dat moois om ons heen.

 

Gegevens

Knutselgeluk 

Ouverturestraat 98, 2553 VS Den Haag 

Telefoonnummer: 06-24144197 

E-mailadres: info@knutselgeluk.nl 

KvK-nummer: 63885670 

BTW-identificatienummer: NL145365013B01 

 

© 2015 - 2023 Knutselgeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel