Beker van Bioplastic

Vorige Artikel 12 van 12
€ 0,19 (inclusief btw)
Voorraad 33 stuks

Deze transparante beker is erg handig om bijvoorbeeld gezonde traktaties in te doen of voor leuke knutsels zoals surprises. Met een paar wiebeloogjes en wat verf heb je al iets leuks. Of gebruik ze als poten voor een leuk beest.

Deze beker is geschikt voor alle koude dranken en dranken tot 40 graden. De beker is gemaakt van bio-plastic PLA en 100% afbreekbaar

-transparante beker 269 ml

-Wordt per stuk verkocht om verspilling tegen te gaan.

Info: PLA is Poly melkzuur gewonnen uit suikers. Deze suikers komen onder meer uit zetmeel. Veelal wordt de maïskorrel hiervoor gebruikt. Deze korrel is niet bestemd en geschikt als voedsel voor zowel mens als dier. Maïs is jaarlijks hernieuwbaar en is EN-13432-gecertificeerd. In de nabije toekomst zullen de suikers gewonnen worden uit cellulose, welke afkomstig is uit de stengels en de bladeren van de maïsplant. Het cerftificaat voor direct voedsel contact maakt PLA bruikbaar voor een breed scala aan toepassingen. Het product heeft de uitstraling van PET, smelt goed en is sealbaar.Verwerkbaar van folie op rol tot bakjes, schaaltjes en drinkbekers). PLA is flexibel qua vorm, afmeting en dikte. De basiskleur van PLA is transparant (glashelder). De producten van PLA zijn diepvriesgeschikt (-20 ºC) en hebben een smelttemperatuur rond de 125 ºC. De vervorming van het materiaal treedt bij bakjes en bekers op rond de 40 ºC. 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,001 Kg
© 2015 - 2022 Knutselgeluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel